Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Jesús Posada, creu que qui millor pot representar els interessos dels catalans és el Partit Popular

El Partit Popular no estalvia esforços en la campanya electoral de cara als comicis d’aquest diumenge i ahir president del Congrés de Diputats, Jesús Posada, va ser a Vilafranca per reunir-se amb militants i càrrecs del partit.

Es tractava d’un acte privat que tenia lloc a l’auditori del Vinseum i per tan els periodistes no van poder enregistrar els missatges de la reunió. Abans d’entrar al museu Posada va atendre als mitjans de comunicació i va ressaltar que, en la seva opinió, el Partit Popular és qui millor pot representar els interessos dels catalans.

Posada assenyalava que diumenge es fan unes eleccions autonòmiques, que no han de variar l’actual estructura de l’estat, però que són molt importants. Per això demanava la màxima participació.

A preguntes dels periodistes respecte les declaracions de Mariano Rajoy sobre la nacionalitat va defugir la resposta dient que el president del govern sempre té la raó. També va dir que no cal debatre sobre aquesta qüestió o sobre temes com el corralito perquè són futuribles que no passaran.

Posadas va assegurar que desprès de les eleccions Espanya continuarà sent una nació única i indivisible, perquè l’estructura d’estat no es canvia amb unes eleccions autonòmiques. El president del Congrés de Diputats estava acompanyat a la taula per la vicepresidenta tercera del Congrés dels Diputats, Dolors Montserrat, la presidenta comarcal del partit i número 26 a la llista de candidats del PP en aquestes eleccions, Dolors Morera, i també el regidor popular de Vilafranca, Josep Ramon Sogas.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: