Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Iceta proposa un pla d’ocupació d’urgència amb 1.000 MEUR en l’acte central de campanya a l’Alt Penedès-Garraf

Davant de 120 persones que omplien la sala d’actes de l’Escorxador de Vilafranca, el candidat del PSC a la presidència de la Generalitat, Miquel Iceta, va proposar ahir un pla d’ocupació d’urgència dotat amb 1.000 milions d’euros per posar en situació d’ocupabilitat a 80.000 persones, durant els quatre anys de legislatura.

Aquest pla inclou refer el Programa de Garantia Juvenil, un pla urgent d’Acreditacions professionals i eixamplar en el temps l’oferta de Formació Professional.
En l’acte central de campanya a l’Alt Penedès-Garraf, Iceta ha ressaltat que s’han de “comprometre a mobilitzar recursos perquè la gent que perd la seva ocupació a partir dels 45 anys tingui llocs de treball”.
El candidat socialista va acusar Mas d’amagar-se darrera de Romeva i va fer riure els assistents, tot dient que s’havien perdut les nocions bàsiques de Barri Sèsam.
Iceta també va explicar que recentment en una visita a unes caves li van dir que l’INCAVI no serveix i va dir que si és president li agradaria no perdre de vista els grans temes, però tampoc la terra.
Miquel Iceta, que estava acompanyat per el candidat vilafranquí Francisco Romero, número 13 per Barcelona, i el president d’Aragó, Javier Lambán, va destacar el canvi produït a l’Aragó, al País Valencià i a les Illes, amb socialistes al govern que han arraconat “l’anticatalanisme primari”.
En la seva intervenció el president d’Aragó va començar dient que estima Catalunya i els catalans i va afirmar que la proximitat els posa en millors condicions d’entendre el fet diferencial català i respectar-lo. En aquest sentit, Lambán es va oferir com a pont i promotor del diàleg.
L’acte central de la campanya per al 27-S a l’Alt Penedès i el Garraf del PSC va comptar amb tots els exalcaldes socialistes de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: