Dimecres, 8 d'Abril de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Gelida acollirà activitats per celebrar la Setmana Mundial de la Lactància Materna

Dissabte 10 d’octubre Gelida celebra la Setmana Mundial de la Lactància Materna, amb una activitat per a famílies organitzada per la Regidoria de Salut de l’Ajuntament de Gelida i la Biblioteca Jaume Vila i Pascual.

La Setmana Mundial de la lactància materna, que se celebra del 4 al 10 d’octubre, vol potenciar la lactància materna, o natural, entre les dones treballadores i donar a conèixer els beneficis que aporta als infants. En aquest marc, des de l’Hospital Sant Joan de Déu de Martorell i El Banc de Llet Materna, han impulsat un seguit d’activitats en diferents municipis amb la col·laboració d’associacions i Ajuntaments.

A Gelida es presenta el Llop Cantaire, a la Biblioteca Jaume Vila i Pascual a les 12 del migdia, una activitat amb música i titelles que aproparà els més menuts al conte dels Tres porquets i la Caputxeta a càrrec de Pengim Penjam.

Properament, Penedès Televisió emetrà en Alta Definició (HD)

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: