Dimarts, 5 de Juliol de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Gairebé 1.400 alumnes inicien el curs escolar a Santa Margarida i els Monjos

L’alumnat d’educació infantil, primària, secundària i batxillerat inicia el dia 14 el curs 2015-2016 a les tres escoles i a l’institut de Santa Margarida i els Monjos, mentre que l’alumnat de les llars va iniciar el passat dia 3 el procés d’adaptació.

Pel que fa al nombre d’alumnes, a llars d’Infants municipals dels Monjos i de la Ràpita han començat el curs 92 alumnes (71 als Monjos i 21 a la Ràpita). La matrícula d’aquest any a les llars ha estat un 15% inferior a la de l’any passat, fet que ha provocat que per primera vegada des de fa molts anys, han quedat places vacants.

A les tres escoles d’educació infantil i primària, Dr. Samaranch i Arrels als Monjos i l’escola Sant Domènec a la Ràpita, es manté en general la mateixa matrícula del darrer curs i començaran les classes uns 850 alumnes. A secundària i batxillerat continua també la tònica del manteniment de l’alumnat, amb uns 400 estudiants, uns 350 del quals aniran a secundària i la resta a batxillerat.

L’oferta educativa de Santa Margarida i els Monjos la completa l’Escola d’Adults que ofereix de nou el curs d’accés a cicles formatius de grau superior i continua oferint cursos d’accés a cicles formatius de grau mitjà per a persones que estiguin interessades a accedir a aquests estudis. Des del mateix centre es coordina també el Programa de Formació i Inserció que aplega joves que no han acabat l’ESO per oferir-los alternatives formatives i pràctiques laborals.

 

Les inscripcions per als cursos d’accés a cicles formatius estan obertes fins al proper 15 de setembre, mentre que la resta de propostes de l’escola d’adults tenen matrícula oberta fins al 23.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: