Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Gabriela Serra diu a Vilafranca que si el 27-S hi ha una majoria a favor de la independència, s’ha de fer la DUI i iniciar la ruptura amb Espanya

La número 4 de la llista de la CUP per Barcelona, Gabriela Serra, ha qualificat d’absurda i impossible” la possibilitat de tornar a obrir el diàleg amb el govern espanyol.

En l’acte central de la CUP a l’Alt Penedès, ahir a Vilafranca, Gabriela Serra va defensar que si el 27-S hi ha majoria a favor de la independència, toca fer una Declaració Unilateral d’Independència i iniciar el procés de ruptura amb l’estat espanyol.
Serra també va titllar de “lleig i groller insuflar l’eina de la por” per part de Brussel·les en relació a l’avís realitzat ahir que una Catalunya independent quedaria fora de la UE i hauria de demanar l’ingrés.
La número 4 de la CUP ha estat acompanyada entre d’altres per l’exdiputat David Fernández, que l’ha definida com la seva “mare política” i ha acabat la seva intervenció homenatjant les mares i àvies.
L’acte central de campanya de la CUP-Crida Constituent a l’Alt Penedès també ha comptat amb els candidats penedesencs Joan Garriga, de Sant Pere de Ribes, i el cantautor riudebitllenc Cesk Freixas que va acompanyar musicalment els parlaments.
En el repertori no hi va faltar Al vent de Raimon.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: