Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Enoch Albertí inaugurarà el curs 2015-20167 de les Aules d’Extensió Universitària per a la Gent Gran de Vilafranca

El segon dijous d’octubre, el dia 8, es farà la inauguració oficial del curs 2015-2016 de les Aules d’Extensió Universitària per a la Gent Gran a Vilafranca, que com sempre es duran a terme a l’auditori del Fòrum Berger Baleguer els dijous a les 6 de la tarda.

Com explica el president de les Aules a Vilafranca, Joan Terrades, en aquesta ocasió es comptarà amb el catedràtic de dret Constitucional i Degà de la Facultat de Dret de la UB, Enoch Albertí que parlarà sobre les universitats avui, en el nou espai Europeu d’Educació Superior.

Les Aules fa 26 anys que funcionen a Vilafranca. Terrades recorda que és una proposta que té presència a molts països, i que va néixer amb la voluntat d’oferir formació i informació a la gent gran que s’ha jubilat. En aquests anys, però, la proposta s’ha anat adaptant a les noves necessitats i demandes de la societat.

 

Avui dimecres i demà dijous s’estan fent les inscripcions per aquest curs. Les persones interessades poden acostar-se de 6 a 8 del vespre al despatx que les Aules tenen al número 3 de la Plaça del Penedès. Concretament a la quarta planta.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: