Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Xicots de Vilafranca han actuat aquest diumenge al migdia a Collbató, amb motiu de la festa major del municipi

La colla vilafranquina, que ha compartit plaça amb els Castellers d’Esparreguera, han afegit dos castells de 8 més a la trajectòria d’enguany, amb el 3 i el 4 de 8.

D’altra banda, cal destacar també el 5 de 7 completat en la tercera ronda, que va prenent la forma d’un futur 5 de 8.
Tal com ha succeït sovint aquesta temporada, el castell d’obertura dels vermells ha estat el 3 de 8, una estructura en la qual la colla ha tornat a demostrar molta confiança. A continuació, el 4 de 8 s’ha descarregat també sense dificultats, amb els pisos superiors lleugerament tancats, però sense desquadrar el castell. Interessant ha estat també per als Xicots el 5 de 7 final, que ha incorporat alguns canvis d’alineació, buscant la manera de perfeccionar el tronc de cara a posar-hi un pis més. Els de Cal Noi-Noi han tancat l’actuació amb el pilar de 5.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: