Dissabte, 22 de Febrer de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Xicots de Vilafranca descarreguen el segon pilar de 6

Tornar a descarregar el pilar de 6, després d’haver-ho fet per primera vegada a la Festa Major de Vilafranca, ha estat el millor regal en la diada d’aniversari dels Xicots.

L’espadat va ser el colofó d’una actuació en què la colla vermella va reproduïr el plantejament de la setmana passada a Collbató, amb 3 de 8, 4 de 8 i un 5 de 7 pensat per posar-hi un pis més.
La diada va tenir lloc aquest diumenge a la tarda a la rambla de Sant Francesc, amb la Colla Jove dels Castellers de Sitges i els Castellers d’Altafulla com a colles convidades. Els Xicots van obrir plaça amb el 3 de 8, ben parat, en el qual es va estrenar una nova cassoleta. En segona ronda, el 4 de 8 es va executar també sense dificultats, mentre que el darrer castell realitzat, el 5 de 7, pretenia ser un prova de cara el 5 de 8.
El pilar de 6 de la colla amfitriona va provocar un silenci expectant a la rambla, que no es va trencar fins a la carregada. La baixada es va haver de treballar, però l’equip pilaner el va poder defensar i descarregar per segona vegada. Amb aquest són cinc els pilars de 6 assolits en la història dels Xicots, tot i que fins enguany no s’havia pogut descarregar.
El proper cap de setmana serà força intens per als Xicots de Vilafranca. Dissabte a la tarda actuaran a Sitges, en l’actuació de Santa Tecla, mentre que diumenge a la tarda seran a Cervera.

Programació

Ràdio Vilafranca

00:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
03:00
El que faltava
Crítica d'actualitat, amb Pep Vergés i Àlex Santamaria
04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria

Penedès Televisió

02:30
Tertúlia de Carnaval
Tertúlia sobre el Carnaval, amb Àlex Santamaria
03:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
03:30
Aventura't
Activitats i esports a l'aire lliure

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: