Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Verds volen repetir el gran desplegament de Tarragona i fan una crida a participar als assajos i a la diada del Mercadal

Els assajos generals d’avui, a partir de 2/4 de 9 del vespre, i de divendres, a 2/4 de 10 de la nit, serviran per encarar els objectius de màxims per a la diada del Mercadal de Reus d’aquest dissabte.

La tècnica dels Castellers de Vilafranca demana la màxima implicació de tothom per enllestir els castells que hi portaran i tornar a repetir el gran desplegament del passat 20 de setembre a Tarragona. A més, en aquests assajos també es faran diverses proves del pilar de 9 amb folre, manilles i puntals, un dels possibles reptes per la Diada de Tots Sants d’enguany.
Els Verds actuen a la Plaça del Mercadal de Reus dissabte per la tarda i a l’acabar l’actuació, els autocars tornaran a Cal Figarot on la colla convida a sopar als castellers i aficionats que s’hagin desplaçat per fer pinya. El sopar estarà amenitzat per l’actuació d’un DJ i la festa culminarà a la sala La Flama.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: