Dijous, 21 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Verds volen mobilitzar el màxim d’aficionats per fer el 3 de 10 amb folre i manilles diumenge a Tarragona

Els Castellers de Vilafranca volen mobilitzar Vilafranca i comarca per arrossegar cap a Tarragona un bon gruix de persones per portar-hi el castell de 10. Per aconseguir-ho, organitzen dos assaigs especials aquesta setmana i es repartiran samarretes verdes pels aficionats que participin a la pinya.

A més, tothom es podrà desplaçar amb els autocars de la colla fins a Tarragona i, després de l’actuació, quedar-se a dinar amb tota la colla a Tarragona.

Per tots els aficionats que vulguin ajudar a la pinya, aquest dimecres a l’assaig es repartiran les samarretes i hi haurà penjades unes llistes perquè tothom es pugui apuntar als autocars de la colla i al dinar.

L’actuació a Santa Tecla és a les 12 del migdia a la Plaça de la Font i començarà puntualment. A les 11 del matí, tothom ha de ser a la Plaça del Rei de Tarragona. Els autocars de la colla marxaran a dos quarts de 10 del matí des de davant de Cal Figarot.

Aquesta setmana, els assaigs especials seran dimecres a les 9 del vespre i divendres a dos quarts de 10 de la nit. Divendres, a l’acabar, hi haurà menjar i beure per tothom.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: