Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Tastavins tindran estand al Barcelona Degusta

Els Tastavins Penedès fan un pas més en la seva voluntat de promocionar els vins del Penedès a Barcelona i, per primera vegada, disposaran d’un estand a Barcelona Degusta.

L’estand, compartit amb Xerigots, vol presentar els maridatges que es realitzen cada setmana a l’Espai Penedès|Bcn, permetent als visitants degustar els vins dels cellers partners de la sala i maridar-los amb formatges Xerigots. El sommelier de l’Espai Penedès|Bcn, David Escofet, també oferirà classes magistrals.

La 5a edició de Barcelona Degusta se celebra del 24 al 27 de setembre, a Fira Barcelona amb un clar objectiu: apropar l’univers gastronòmic a tots els públics aficionats a l’alimentació de qualitat. A més, la seva coincidència amb la Mercè li garanteix un major èxit.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: