Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Mossos d’Esquadra detenen un home, veí de Castellet, per simular que havia patit un robatori del seu vehicle al Garraf

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Vilanova, van detenir el passat dimecres 26 d’agost un home de 36 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Castellet i la Gornal, com a presumpte autor d’un delicte de simulació de delicte.

La detenció és el resultat d’una investigació oberta dies abans quan la policia francesa va posar en coneixement a Mossos d’Esquadra que un home intentava re-matricular un vehicle al qual li constava un assenyalament per robatori a Vilanova.
Els investigadors van determinar que el turisme tenia un embargament judicial des de l’any 2012 i tot i que el titular havia lliurat al jutjat corresponent la documentació i les claus del vehicle, aquest l’havia venut posteriorment a una altra persona. El comprador va sol·licitar un duplicat dels documents i les claus del vehicle amb el vistiplau del venedor.
Aquest comprador va reparar-lo i el va vendre a una tercera persona que també el va comprar de bona fe. Aquest últim va ser qui va intentar re-matricular-lo a França.
El primer propietari, després de vendre el vehicle embargat, va interposar una denúncia pel seu robatori per ocultar la seva venda i eximir-se de qualsevol responsabilitat, motiu pel qual va quedar detingut.
El detingut va quedar en llibertat després de declarar davant dels Mossos d’Esquadra amb la obligatorietat de presentar-se davant del jutge quan sigui requerit.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: