Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els III Premis Vinari es tornen a lliurar a Vilafranca el 9 d’octubre

La gala dels III Premis Vinari, el concurs de vins de Catalunya organitzat pel portal VADEVI.cat, dedicarà la nit del 9 d’octubre a promocionar l’excel·lència del sector vitivinícola i premiarà els millors vins de l’edició 2015.

Enguany, s’han inscrit 839 vins de les 12 DO catalanes, un 7% més que l’any passat, dels quals s’han classificat 122 referències. A més, es concedirà el Premi Monvínic a la trajectòria d’una personalitat destacada del panorama del vi català.
L’acte de lliurament dels Premis tindrà lloc a l’Auditori de Vilafranca i serà retransmès en directe per Penedès TV, per els portals VADEVI.cat i www.vinari.cat i també comptarà amb una cobertura especial de Catalunya Ràdio.
El periodista Xavier Graset i l’actriu Txe Arana presentaran l’espectacle de la nit amb esquetxos de famosos i personalitats de l’actualitat catalana, en una vetllada on es donaran cita unes 400 professionals, màxims exponents del sector vitivinícola català, així com la representació de les autoritats del món empresarial, polític i social.
Tots els assistents gaudiran al final de l’acte amb el tast dels vins guanyadors de la gran nit.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: