Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Falcons de Vilafranca van actuar el passat dissabte a la festa major de Sant Pau de Segúries, al Ripollès

Els vilafranquins van fer la seva actuació dividida en diferents places de la població.
En arribar a la última plaça van alçar una Pira 6X5, un Ventall Gran i dos Ventalls simultanis, una Escala de 8 i per finalitzar un Pilar de 4 aixecat per sota, net i tombat.

Però el cap de setmana no finalitzava aquí, ja que la jornada del diumenge es va aprofitar per celebrar el tradicional dinar de Festa Major dels Falcons de Vilafranca, en el que es celebren els èxits de la més típica.
Tot i que els de la faixa verda s’han pres uns dies de descans d’assajos, després dels bons resultats de Festa Major, per així deixar descansar a tots els falconers, i encarar encara més forts la tornada cap a una altra de les dates importants del calendari falconer, l’aniversari. Tot i el merescut descans hi ha compromisos que tenien aparaulats.
Així es Falcons de Vilafranca arrencaran novament els assajos el proper divendres dia 18, com és habitual en el seu local.
Les propers dates podrem gaudir dels Falcons de Vilafranca aquest dijous a la nit a la Marxa de Torxes de Vilafranca, i l’11 de Setembre a la Via Lliure en el Tram 78 de la Meridiana.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: