Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els estudiants, la Coordinadora Antirepressiva i el Casal Popular han protagonitzat l’acte polític de l’esquerra independentista per la Diada

Com ja acostuma a ser tradicional en els darrers anys, els col·lectius i moviments socials de l’esquerra independentista celebren un acte polític la vigília de l’Onze de Setembre.

Aquest any, el protagonisme ha estat per a tres col·lectius: la secció vilafranquina del Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans, especialment activa aquests darrers mesos després d’anys sense representació, la Coordinadora Antirepressiva del Penedès, que ha afrontat un increment dels casos de repressió arreu de la comarca, i el Casal Popular de Vilafranca, que el proper novembre celebrarà el primer aniversari.
Aquest acte ha anat agafant un caràcter més polític i vol posar de manifest la importància de la mobilització popular i la lluita quotidiana als municipis, com explica Marta Soler d’Endavant.

L’acte, celebrat a la plaça de Santa Maria, va acabar amb un sopar per agafar forces i participar a la 13ena Marxa de Torxes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: