Diumenge, 25 d'Octubre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca van descarregar el 3 de 9 amb folre l’Onze de Setembre a la Via Lliure a la Meridiana

Aquest cap de setmana llarg, els Castellers de Vilafranca han actuat fins a tres vegades, aconseguint descarregar en totes les ocasions el 3 de 9 amb folre, en vistes a intentar-lo pujar un pis més la setmana vinent.

L’Onze de Setembre, els vilafranquins van anar fins a Barcelona per actuar, per una banda, al Born Centre Cultural i, per l’altra, a la Via Lliure a la Meridiana, la mobilització organitzada per la plataforma Ara és l’hora.
Els vilafranquins junt amb les altres colles que participaven a la diada van plantar primer pilars de quatre dins del recinte del Born. Després a la plaça els Verds hi van descarregar el 3 de 9 amb folre, el 4 de 8 amb agulla, la torre de 8 amb folre i el pilar de 7 amb folre. Just després es van desplaçar fins al Fossar de les Moreres, on hi van alçar un pilar de 6.
Al cap d’unes hores, van participar a la mobilització Via Lliure a l’avinguda de la Meridiana. Allà, hi van tornar a descarregar el 3 de 9 amb folre.
A la Via Lliure hi van participar també les altres dues colles vilafranquines, Xicots i Jove, a més també dels Falcons de Vilafranca, que també es van desplaçar en autocar cap a la Meridiana on van completar una actuació amb construccions com l’escala de 9, la pira 6/5, la piràmide drets de 4 o una torreta, a més del pilar de 5 aixecat per sota.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: