Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Sergi Sirvent Trio ha donat el tret de sortida a la temporada de Jazz Club Vilafranca tot recuperant la itinerància del Memorial Tete Montoliu

El pianista Sergi Sirvent, acompanyat de la que possiblement és la base rítmica més sol·licitada del panorama jazzístic nacional, Horacio Fumero al contrabaix i David Xirgu a la bateria, era l’encarregat d’obrir dissabte a la nit la temporada de Jazz Club Vilafranca a l’auditori de Vinseum.

El concert formava part també del 25è Festival L’Hora del Jazz – Memorial Tete Montoliu, que organitza l’Associació de Músics de Jazz i Música Moderna de Catalunya. El festival se celebra a Barcelona amb concerts a diversos punts de Catalunya. Vilafranca va ser un d’aquests punts del 2008 al 2012, però aquests darrers anys, els festival no havia arribat a la capital de l’Alt Penedès.

Per al concert, El Sergi Sirvent Trio va optar per un repertori d’estandards del jazz reinventats en el si de la comunicació, la improvisació i dels camins inescrutables del jazz.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: