Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PSC vol centrar la campanya en les persones, deixant de banda els debats identitaris

A la seu de Vilafranca del PSC, i acompanyats de membres de l’equip de campanya, els candidats vilafranquins Francisco Romero i Carme Garrido han volgut explicar que consideren que aquestes eleccions del 27S són molt importants perquè està en joc el futur dels serveis públics.

En aquest sentit, Francisco Romero recordava que en sortirà escollit un govern que haurà de gestionar uns pressupostos, i aplicar tot un seguit de prioritats en temes com educació, o sanitat per exemple. Romero ha estat clar en dir que no volen que continuïn els mateixos que han aplicat, o han estat donant suport, a retallades en serveis socials. Per això deia que cal un canvi de govern que prioritzi els serveis a les persones.

 

Malgrat la voluntat de defugir del debat identitari que considera Romero divideix i per tant no ajuda a tirar endavant el país; el candidat vilafranquí ha recordat que el PSC defensa que l’encaix de Catalunya a l’estat espanyol s’ha de fer buscant diàleg i acord. Ha comentat que el seu posicionament és el de ni junts pel sí ni front pel no. Que continuen apostant per el diàleg, respectar el marc legal, i sobre tot no aplicar canvis tant importants com els que es plantegen sense que hi hagi dos terços de la cambra a favor.

Pel que fa als dies que queden de campanya, els socialistes vilafranquins tenen previst dur a terme diverses activitats. Des de el porta-porta, a posar parades en diversos espais de la vila. L’acte central de campanya de la Federació Penedès-Garraf serà dilluns, a les 7 de la tarda a l’Escorxador, amb la presència del cap de llista Miquel Iceta.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: