Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PSC aprofita el final de la campanya per recordar que les retallades del govern de Mas han afectat Vilafranca en sanitat, educació i ocupació

El número 13 a la llista dels socialistes per Barcelona, Francisco Romero, acompanyat per la número 52, Carme Garrido, regidors i militants del partit han explicat en una roda de premsa celebrada a la seu de Vilafranca els missatges que volen transmetre als ciutadans en aquesta recta final de campanya.

El PSC vol recordar als vilafranquins que les retallades que ha aplicat el govern de Mas ha afectat greument la sanitat, l’educació i les polítiques d’ocupació, també a Vilafranca, on l’administració té un deute directe de més de tres milions d’euros amb l’ajuntament.

Els socialistes han recordat també que Convergència ha passat de pactar amb el PP a escenificar una ruptura que no saben on anirà a parar. També han fet referència a un debat social sobre la independència que ha provocat tensió i divisió.

Des del PSC confien que es pot donar un tomb a aquesta situació si Miquel Iceta encapçala un nou projecte marcat pel diàleg i l’acord.

Els socialistes donaran per acabada la campanya divendres al vespre amb una botifarrada al barri de Les Clotes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: