Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El president Mas rebrà els Castellers de Vilafranca al palau de la Generalitat

Demà al migdia el president de la Generalitat de Catalunya rebrà en recepció oficial a una delegació dels Castellers de Vilafranca al palau de la Generalitat.

En aquesta recepció, els Verds oferiran al president el trofeu de campions del darrer Concurs de Castells, que significa el Xè concurs guanyat per la colla, el setè de forma consecutiva, i l’obsequiaran amb la camisa verda, la samarreta de la senyera commemorativa, el llibre de la colla i una fotografia d’un 3 de 10 amb folre i manilles descarregat per la colla.
La delegació estarà encapçalada pel cap de Colla, Pere Almirall, pel president Josep Cabré, i estarà formada pels membres de la Junta actual, per antics caps de Colla i presidents i per una representació de castellers i de la canalla de la colla.
A més a més dels parlaments i les fotografies institucionals, en el transcurs de l’acte s’alçarà un pilar de 5 al so de les gralles. Serà la primera ocasió que s’aixeca un pilar a l’interior del palau de la Generalitat.
Els Castellers de Vilafranca aprofitaran la trobada amb el president Artur Mas per presentar-li el projecte de viatge a Xangai el proper novembre i posaran la colla al servei del país per ser novament ambaixadors de la cultura catalana durant la seva estada a la Xina.
La recepció oficial del president Mas als Castellers de Vilafranca es podrà seguir a través de les xarxes socials de la colla.
La recepció al Palau de la Generalitat serà a un quart de 2 del migdia. Els autocars sortiran de l’Estació d’Autobusos de Vilafranca a dos quarts de 12 del migdia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: