Dilluns, 15 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El president de l’ADEPG s’ha reunit amb l’alcalde d’Avinyonet del Penedès

Jordi Solé, el president de l’Associació d’Empresaris de l’Alt Penedès, el Baix Penedès i el Garraf, s’ha reunit amb l’alcalde d’Avinyonet, Oriol de la Cruz, per presentar-li el document “Municipi i Empresa 2015”.

Els 29 km2 d’extensió i els 1.700 habitants, repartits en 9 nuclis urbans, fan d’Avinyonet un dels municipis més peculiars de la comarca. Conèixer les singularitats del territori i establir futures línies de col·laboració entre els dos organismes han centrat la reunió entre Solé i De la Cruz.

D’una banda, De la Cruz ha explicat l’aposta que s’ha fet des del consistori en els darrers anys per potenciar els diferents atractius turístics de la zona. Ha matisat, però, que amb aquest objectiu consolidat, actualment l’aposta de l’ajuntament s’encamina per la industrialització del municipi. Aprofitar la proximitat a l’autopista i les oportunitats que ofereix la N-340 pot afavorir la captació de noves empreses que vulguin establir-se a Avinyonet. A més, la disponibilitat de sòl n’és un altre atractiu per l’activitat industrial.

Solé, per la seva part, ha apropat la tasca de l’ADEPG al municipi altpenedesenc i ha mostrat la voluntat de treballar plegats per incrementar l’ocupació dels polígons industrials. Una vegada més, s’ha fet palès que la col·laboració publicoprivada pot ser una realitat si ambdues parts hi creuen.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: