Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El pregonet que ha ofert enguany Univers Penedès ha donat pas a la tronada que ha engegat la Festa Major dels petits

Els membres d’Univers Penedès han ofert enguany el pregonet de la festa major dels petits. Laura Parés, una de les monitores d’Univers Penedès, comentava que tots els nois i noies estaven molt il·lusionats després d’un mes de treballar-hi.

 

L’argument del pregó tenia com a protagonista un pastoret que amb el suport de la resta de balls de la Festa Major supera el mal de l’os de la música.

A partit d’aquí el protagonisme l’han tingut els balls que componen el seguici festamajorenc d’aquest 1 de setembre. La Laia i l’Alba són dues noies que ballen els Cercolets i que estaven amb moltes ganes de començar a ballar; com també l’Ariadna que balla el Ball Pla.

El protagonisme avui és per els més petits, i entre el públic lògicament molts pares i mares amb moltes ganes també de veure els seus fills o filles que en les darreres setmanes han estat assajant amb intensitat els diferents balls.

La cercavila ha sortit de la Rambla de Sant Francesc, ha encarat la Rambla de Nostra Senyora, el primer tram de la Parellada, cap el carrer de la Palma, carrer de Sant Joan i cap a la plaça de la Vila on tots els balls han ofert la seva ballada de lluïment.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: