Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El ple municipal de Sant Sadurní ha rebutjat la moció de la CUP en contra de la festa de la Reina del Cava

CIU, el PSC, ERC i el PP han votat en contra i la moció només ha rebut els vots favorables dels dos regidors de la CUP i del regidor d’ICV present al ple, l’altra estava absent.

La moció dels cupaires, debatuda en el ple de l’ajuntament de Sant Sadurní d’ahir, demanava que no es cedís el balcó de la casa consistorial per a un acte que institucionalitza el patriarcat i vulnera el respecte a la dona i que l’Ajuntament instés a la Confraria del Cava a acabar amb la festa de la Reina del Cava dins de les celebracions de la Setmana del Cava.
ICV ha donat suport a la moció tot i que, segons expliquen els cupaires, ha subratllat que hauria estat millor parlar amb la Confraria del Cava, organitzadora de l’acte, abans de presentar la moció i donar-los l’opció a rectificar.
La resta dels grups municipals han al·legat que aquest esdeveniment és positiu per a Sant Sadurní perquè fa conèixer la vila i el cava arreu i també han destacat que el consistori no ha de fer cap inversió i els beneficis són amplis.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: