Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El diputat David Fernández serà a l’acte central de campanya de la CUP-Crida Constituent a l’Alt Penedès

L’acte central serà el proper dijous 17 de setembre a les set de la tarda a la plaça Constitució de Vilafranca.

L’acte estarà protagonitzat per David Fernández, Gabriela Serra, candidata número 4 per Barcelona, el candidat penedesenc Joan Garriga “Nana”, novè a la llista per Barcelona i ex-regidor de govern amb la UM-9 de Sant Pere de Ribes, i Laia Santís, regidora de la CUP de Vilafranca. L’acte comptarà amb intèrpret de llengua de signes i, en cas de pluja, es celebrarà a Cal Bolet.
Els parlaments es combinaran amb l’actuació musical de Cesk Freixas, cantautor penedesenc que també forma part de la llista de la CUP-Crida Constituent per aquest 27 de setembre, i en acabar hi haurà cava i pica-pica per als assistents.
A la roda de premsa de presentació dels actes de campanya el responsable de comunicació de la CUP, Xavi Navarro, ha insistit que serà necessari incidir en la campanya per assolir els resultats esperats.

Per la seva banda la regidora vilafranquina Laia Santís recorda que la seva candidatura és la única que garanteix la lluita en les dues vessants, la nacional i la d’esquerres.

En relació als actes de campanya a l’Alt Penedès cal afegir a més que el dissabte 19 de setembre la candidatura vilafranquina organitzarà un sopar popular i un concert a la plaça Milà i Fontanals. S’organitzaran actes a diversos municipis del Penedès. El darrer serà el dia 24 de setembre a Sant Sadurní a les set de la tarda a la plaça de l’Ajuntament amb Antonio Baños i Anna Gabaldà.
Per aquest 27 de setembre la Candidatura d’Unitat Popular, que es presenta amb altres organitzacions de l’esquerra anticapitalista, presenta una proposta política basada en dos grans eixos, la ruptura amb l’Estat espanyol per tal d’assolir la independència dels Països Catalans i l’obertura d’un procés constituent que permeti construir sobiranies que omplin de contingut la independència.

CUP

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: