Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El cablejat de fibra òptica a Olèrdola també arribarà a Sant Pere Molanta i a Daltmar

Després de procedir a fer les obres d’instal·lació del cablejat de fibra òptica als pobles de Moja i de Sant Miquel d’Olèrdola, la companyia Telefònica ha comunicat a l’Ajuntament d’Olèrdola que en els propers mesos també farà arribar la fibra òptica al poble de Sant Pere Molanta i a Daltmar.

Des de l’Ajuntament d’Olèrdola remarquen que la companyia només tenia intenció d’instal·lar fibra òptica a Sant Miquel i a Moja i en una part del polígon de Sant Pere Molanta. A instàncies de l’Ajuntament, finalment l’empresa va incloure en les seves previsions la instal·lació del cable de fibra també a Sant Pere Molanta. En el cas de Daltmar, l’estesa del cablejat es faria aprofitant les obres d’arribada de la fibra òptica a Canyelles. La previsió és que a Daltmar es pugui procedir a instal·lar el cable durant el primer trimestres de l’any 2016. A Sant Pere Molanta, l’empresa preveu que les obres es puguin completar abans de finalitzar aquest 2015.

La instal·lació de la xarxa de cablejat és el primer pas perquè els veïns puguin disposar de fibra òptica. Després cal que l’empresa, a través dels seus agents comercials, procedeixi a oferir el servei i contractar les condicions amb cadascun dels usuaris interessats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: