Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Des del PP de Vilafranca valoren positivament que les forces independentistes no tinguin majoria de vots

Josep Ramon, regidor del PP a l’Ajuntament de Vilafranca ha valorat com a positiu el fet que les forces que defensaven en aquestes eleccions el posicionament independentista no hagin aconseguit majoria en vots.

Els reconeix que han aconseguit la victòria en quan a parlamentaris, però que no tenir majoria en quan a vots fa inviable el procés cap a la independència que es volia engegar després de les eleccions.

Josep Ramon ha recogut que els resultats no han estat bons per el PP, tot i que finalment han estat millors que el que apuntaven les enquestes. A Vilafranca el PP també ha perdut vots, en part a mans precisament de Ciutadans.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: