Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Creu Roja organitza un fòrum solidari per parlar de Salut Mental

En motiu de la celebració de la setmana de la Salut Mental, el proper mes d’octubre, Creu Roja Alt Penedès organitza un Fòrum Solidari per treballar l’estigma que pateixen moltes persones diagnosticades amb una malaltia mental.

L’acte, que serà dinamitzat per tècnics i usuaris del Centre de salut mental de Vilafranca, té com a objectiu poder parlar obertament del tema, a través de testimonis i de vídeos que s’aniran projectant durant l’acte. També vol ajudar a deslliurar-se dels estereotips i prejudicis que s’han creat al voltant de persones afectades per malaltia mental.

Des de Creu Roja volen normalitzar i sensibilitzar a la ciutadania, és per aquest motiu que en acabar la presentació hi haurà un petit piscolabis per a tothom, per tal de poder conversar i resoldre qualsevol dubte que puguem tenir al respecte.

La sessió s’iniciarà a les 7 de la tarda del dimecres 30 de setembre, a la sala d’actes de Creu Roja, al carrer Pere el Gran 32 de Vilafranca. Els qui vulguin assistir-hi poden portar, a mode d’entrada, un bric de llet per el Rebost Solidari.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: