Dimecres, 20 d'Octubre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Creix l’interès per les visites al campanar de Santa Maria que s’allargaran fins a mitjan octubre

Les visites al campanar de Santa Maria ja són tot un clàssic dins el turisme vilafranquí. Actualment les visites es fan durant més de 4 mesos, des del juny fins a mitjan octubre.

El motiu és que cada cop hi ha més gent que vol fer la visita i s’han hagut d’ampliar les dates. La Maria, la guia d’aquest passat dissabte explicava en què consisteix la visita. La visita s’atura a l’espai on hi ha l’antic àngel penell, precisament un dels elements que crida més l’atenció als visitants, tot i que també n’hi ha d’altres. Pel que fa al perfil dels visitants, la majoria són de Vilafranca i la comarca de l’Alt Penedès tot i que també en venen del Barcelonès i d’altres comarques properes. Un dels visitants d’aquest passat dissabte era el vilafranquí Jordi Ruiz que feia la visita guiada per primera vegada, tot i que ja havia pujat al campanar en alguna ocasió.

El campanar és u na torre gòtica que fa gairebé 52 metres d’alt i té forma octogonal. Es situa a la part exterior de l’església i el seu accés és totalment independent.

Les visites es seguiran fent cada dissabte d’aquest mes de setembre i fins al 10 d’octubre. Les inscripcions es poden fer a través del web d’enoturisme penedès a l’adreça: www.enoturismepenedes.cat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: