Dilluns, 29 de Novembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Continuen obertes les inscripcions per aprendre català al CNL de l’Alt Penedès i el Garraf

El curs 2015-2016 del Centre de Normalització Lingüística començarà el 28 d’aquest mes de setembre, i les inscripcions encara són obertes. Enguany es pot accedir a tota l’oferta de cursos per mitjà d’un cercador.

Per a les persones que volen assistir a classe, es manté l’oferta de cursos presencials, i per als qui prefereixen estudiar a casa s’ofereixen també cursos en la modalitat semipresencial.

El CPNL ofereix una nova eina en línia, www.cpnl.cat/cursos, que permet fer la cerca del curs de català que millor s’adeqüi a les necessitats d’aprenentatge. Així, només cal triar al cercador el nivell, la localitat o la comarca i si el curs es vol seguir de forma presencial, semipresencial o en línia. El cercador mostra tots els cursos disponibles a la localitat que s’ha indicat i, en el cas que no n’hi hagi cap, els que hi ha a la comarca. Sobre aquest llistat de cursos, es pot fer més precisa la cerca filtrant per l’horari, els dies de la setmana disponibles o la modalitat. Un cop s’ha trobat el curs que interessa, s’obre una fitxa amb totes les dades del curs, incloent-hi les dates de matriculació, preus, accessibilitat, i fins i tot un mapa interactiu amb la ubicació de l’aula.

Per a més informació sobre els cursos i matricula cal posar-se en contacte amb el Servei de Català de Vilafranca i l’Alt Penedès, al carrer de Pere el Gran, 32, 1r; o bé amb l’Oficina de Català de Sant Sadurní d’Anoia, al carrer de Marc Mir, 15.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: