Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Continuen les intervencions florals Loop Nature, de Montse Bolet, amb el títol Un vestit per a la bogeria d’Arcimboldo

Aquests propers 23 i 24 de setembre coincidint amb l’equinocci de tardor, l’artista floral Montse Bolet tornar a oferir-nos la seva proposta artística Loop Nature a l’edifici de El Parquet.

Aquesta és la tercera intervenció de Montse Bolet durant aquest 2015 i coincideix amb l’equinocci de tardor. L’equinocci és cadascun dels dos moments de l’Any en què el sol creua l’equador celeste. Durant els equinoccis, la nit i el dia tenen la mateixa durada a tot el món, excepte en els pols. L’equinocci de tardor es produeix al voltant del 23 de setembre quan el Sol creua l’equador celeste passant de l’hemisferi nord al sud.

L’equinocci de tardor succeeix al començament d’una estació que convida a la recollida interior, a la recol·lecta de fruits, a la caça i als preparatius per als mesos d’hivern. És l’estació de la reflexió, del canvi i també de l’equilibri, ja que les hores de sol i de nit estan igualades.

Montse Bolet vestirà una estructura de ferro amb elements vegetals que recorden les pintures del pintor italià Giuseppe Arcimboldo conegut sobretot per les seves representacions manieristes del rostre humà a partir de fruites, plantes, animals i objectes col·locats de tal manera que tot el conjunt mostrava una semblança reconeixible del subjecte retratat.

Totes les persones que vulguin veure aquesta nova instal·lació de Montse Bolet només cal que s’acostin al Parquet des de l’Avinguda d’Europa durant els dies 23 i 24 de setembre i podran admirar aquesta nova creació tan vinculada amb el cicle de les estacions.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: