Dimecres, 20 d'Octubre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Cap de setmana de visites guiades a Vilafranca

El proper cap de setmana de dissabte 4 i diumenge 5 de setembre el Servei de Turisme de l’Ajuntament de Vilafranca organitza dues visites per conèixer part de la història de la vila. Dissabte, a les 7 de la tarda, la Visita de Posta de Sol al Campanar i diumenge, a les 11 del matí, la Visita Medieval.

Al campanar s’hi podran conèixer les històries que amaga, així com algunes explicacions de l’església de Santa Maria. Coincidint amb la posta de sol, podreu gaudir de la degustació d’una copa de vi admirant el paisatge de la vila.

D’altra banda, la visita medieval us mostrarà els edificis més significatius d’aquella època decisiva per al desenvolupament de la vila i acabarà amb la degustació d’una copa de vi a la Taverna del Vinseum.

El preu per persona per a cadascuna de les visites és de 5 euros. És imprescindible la reserva prèvia a l’Oficina de Turisme.

Les visites de posta de sol al campanar es realitza cada dissabte, a les 7 de la tarda, fins al proper 10 d’octubre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: