Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Espai de Formació Teatral del Casal amplia la seva oferta de cursos, i s’ofereix com espai per persones interessades en el món del teatre

Aquesta setmana s’ha fet la presentació de les noves propostes que aquest curs presenta l’EFIT, l’Espai de Formació Teatral del Casal. Obertes ja les inscripcions, la seva directora, la Maria Rodríguez, comentava que a banda de l’oferta habitual tenen un curs específic per adults a nivell de cos, i han ampliat l’oferta per a infants.

Una altra de les propostes que ha presentat Rodríguez és la d’obrir l’escola a possibles col·laboracions amb persones que tinguin interès i neguit teatral. Oferir els espais per acollir assaigs o representacions, per exemple. 

         Una mostra ja d’aquesta col·laboració és el nou logotip de l’EFIT que ha fet l’alumna de l’Arsenal Maria Guinovart. Es tracta d’un logo amb unes cadires com a protagonistes.

Aquesta setmana l’EFIT ha obert les inscripcions per aquest curs, que es poden formalitzar a la seva seu, al carrer Migdia 18, baixos.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: