Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Canvi d’ubicació de quatre meses electorals a Sant Sadurní per a les eleccions del 27 de setembre

El proper 27 de setembre, jornada d’eleccions al Parlament de Catalunya, a Sant Sadurní hi haurà canvi d’ubicació de quatre meses electorals.

Per qüestions d’espai i de comoditat, i seguint el criteri de proximitat amb els domicilis dels votants, les meses 1-1-A i 1-1-B , que votaven a les antigues escoles de la plaça nova i que a les darreres eleccions municipals van votar a la Biblioteca, s’ubicaran al Casal d’Entitats. En contrapartida, les meses 2-1-A i 2-1-B, que votaven al Casal d’Entitats, s’ubicaran a l’edifici de l’Índex, que anys enrere ja havia fet la funció de col·legi electoral.
La resta de dependències tradicionals on es podrà exercir el dret a vot són l’escola Jacint Verdaguer, el Centre Cívic Vilarnau i l’escola Intermunicipal.
Els ciutadans rebran la targeta censal al seu domicili, on aquests canvis s’hi veuran recollits, i en cas de dubte poden consultar el web de l’Institut Nacional d’Estadística o dirigir-se a l’Oficina d’Atenció Ciutadana, a la planta baixa de l’Ajuntament de Sant Sadurní.
Tal i com estableix la normativa, a les 9 del matí del diumenge 27 de setembre s’obriran els col·legis electorals, fins a les 8 del vespre. Els electors, per a poder exercir el seu dret de vot, hauran de presentar qualsevol dels següents documents d’identificació: DNI, Passaport, carnet de conduir, targeta de residència (en el cas de ciutadans de la UE que en tinguin) o targeta d’identitat d’estranger.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: