Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Arrenca la 25a edició del Festival L’Hora del Jazz-Memorial Tete Montoliu

Entre aquest diumenge 6 de setembre i fins el dimecres 30 de setembre
el festival mostrarà la diversitat que hi ha a l’escena jazzística catalana.
Aquest any L’Hora del Jazz celebra la seva 25a edició i per celebrar-ho ho fa ampliant programació i nous espais.

El festival omplirà de música diversos espais de Barcelona com la Plaça de la Vila de Gràcia i els clubs Milano Cocktail Bar, Jamboree, Cafè del Conservatori del Liceu i Artte; i fora de la ciutat, el festival es desplaçarà a Balaguer i a Vilafranca.
L’Associació de Músics de Jazz i Música Moderna de Catalunya organitza el Festival L’Hora del Jazz – Memorial Tete Montoliu, seguint en la seva línia de presentar propostes diverses de l’actualitat de l’escena catalana i obrint el jazz a nous públics, a més dels habituals del festival.
Enguany és una data ben especial, degut a la celebració dels 25 anys de vida de L’Hora del Jazz, un certamen que ha vist passar el bo i el millor del jazz fet a casa nostra i que, any rere any, puja a l’escenari el més actual i millor de l’escena jazzística catalana.
Amb motiu de l’efemèride, enguany el festival amplia el nombre de concerts. A la plaça de la Vila de Gràcia, nucli del festival, seran 4 els diumenges en què el públic podrà gaudir de les actuacions en directe, ampliant un dia més del que darrerament era l’habitual. I per acabar, el festival també es desplaça al Vinseum de Vilafranca, on hi actuarà Sergi Sirvent Trio el dissabte 26 de setembre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: