Dimarts, 21 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Anna Roig i L’Ombre de Ton Chien al 32è Concert de la Verema

Coincidint amb les acaballes de la verema i amb l’objectiu de reforçar, any rere any, els orígens i vincles del celler amb la capital del cava Codorníu celebra el tradicional “Concert de la Verema”.

Aquest concert gratuït i obert a tothom se celebrarà divendres vinent, 25 de setembre, i comptarà amb l’actuació del grup penedesenc Anna Roig i L’Ombre de Ton Chien que presentarà el seu darrer treball “Un pas i neu i un pas”.
Codorníu obrirà les seves portes a dos quarts de 9 del vespre i repartirà les 800 localitats d’aforament per ordre d’arribada. Per tal d’amenitzar l’espera fins a dos quarts d’11 de la nit, moment en que començarà el concert, Codorníu posarà a disposició dels visitants un servei de CavaBar a la Sala Puig, declarada Patrimoni Històric Artístic Nacional i edifici emblemàtic del modernisme català. En aquesta ocasió, també hi haurà la possibilitat de gaudir del “Menú Concert de la Verema” que constarà de 2 mini baguettes, coca de recapte i copa de cava a un preu de 12 €.
Al final del concert, Codorníu convidarà a tots els assistents a una copa de cava i a coca dolça.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: