Dilluns, 4 de Juliol de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

A Sant Sadurní, prop de 3.200 alumnes han iniciat el curs escolar

Un total de 3.181 alumnes han començat aquest dilluns el curs 2015-2016 als 5 centres educatius públics i privats-concertats de Sant Sadurní, dels quals 545 infants a Educació Infantil, 1.267 a Educació Primària i 1.369 a Secundària.

Això suposa que aquest curs hi ha un increment d’un 1,39% en la matriculació d’alumnes de primària i secundària obligatòria, mentre que hi ha hagut un descens d’un 1,65% en les matrícules d’educació infantil respecte l’any passat.

D’altra banda, a les dues llars municipals d’infants està previst que comencin 88 nens i nenes, el mateix nombre d’alumnes que el curs passat.

Aquestes dades d’alumnat no són definitives perquè caldrà ajustar-les a les baixes que s’han anat produint durant els darrers mesos i que es constaten un cop iniciat el curs, i l’alumnat de matrícula viva que ha sol·licitat plaça durant l’estiu i que està pendent d’assignació.

El servei d’Acció Social de l’ Ajuntament de Sant Sadurní impulsa, com cada any, programes de suport a l’escolarització per tal de garantir el dret a la igualtat d’oportunitats i la cohesió social, per mitjà de diversos tipus d’ajuts com ara les beques per sortides de colònies, compra de llibres i material escolar, entre altres. Enguany hi ha hagut 250 sol·licituds d’ajut, una menys que l’any passat, a les quals es destinarà 17.500 euros, 400 euros més que el curs 2014-2015.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: