Diumenge, 24 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

527 persones han participant a la bicicletada de Santa Margarida i els Monjos

La bicicletada popular de Santa Margarida i els Monjos ha complert aquest any la seva quinzena edició amb la participació de 527 persones i l’estalvi simbòlic de 806 kg d’emissions de CO2 a l’atmosfera.

La tradicional passejada es va fer diumenge, començant a les 10 del matí des de davant de l’Ajuntament. Va recórrer 9 km per alguns dels nuclis habitats més importants del municipi fins arribar a la plaça de la Costa Daurada, on es va fer un esmorzar popular i el sorteig de cascs i una bicicleta, entre els participants.

La bicicletada s’emmarca en els actes de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, una iniciativa europea que es duu a terme també arreu de Catalunya amb l’objectiu de sensibilitzar a la població sobre la necessitat de fer un ús racional del vehicle privat i de promoure l’ús dels transports públics i alternatius com la bicicleta.

Al municipi, la pedalada és organitzada per l’Ajuntament, amb la col·laboració del Molí del Foix, la Comissió de Festes dels Monjos i Protecció Civil.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: