Dilluns, 6 de Desembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

18 persones participen al taller de Vinseum adreçat a les famílies per explicar tot el procés de la verema

Aquest diumenge Vinseum organitzava per segon any el taller “La festa de la verema”, una activitat familiar que consistia en viure de primera mà tot el procés d’elaboració del most, des que es cull el raïm fins que se n’obté el suc, després de trepitjar-lo amb els propis peus.

 

L’activitat es feia en una vinya al costat del Complex Aquàtic que l’Ajuntament té cedida a Vinseum. El responsable d’activitats de l’entitat, Jordi Ribas, explica en què consisteix l’activitat. Aquesta de diumenge era l’única sessió de l’activitat que es farà aquest any. Tot i això, des de Vinseum, volen que més enllà de la verema s’hi puguin fer activitats durant tot l’any seguint el procés de la vinya. L’activitat estava especialment adreçada a un públic familiar, hi van participar 10 nens i 8 adults. Entre els participants hi havia diversos nens i nenes. Després de passar tot el matí entre vinyes, tots els participants van endur-se a casa un obsequi: una ampolleta de most per pasteuritzar al bany maria.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: