Dimarts, 5 de Juliol de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una multitudinària festa holi va posar ahir el colofó a la temporada d’estiu de Centre Vila, tancant la fira Fora Stocks

Milers de joves vestits de blanc es van reunir ahir al vespre a la rambla de Sant Francesc per participar a la primera festa holi que se celebrava a Vilafranca.

Un disc joquei, els temes musicals del moment, pols de colors i ganes de ballar van ser els ingredients necessaris per a celebrar a Vilafranca aquesta festa que té els seus orígens en una festivitat primaveral pròpia dels hindús i els sikhs, entre altres cultures. Presentant un tiquet de compra d’alguna botiga associada de qualsevol dia del mes d’agost o comprant a les parades de la Fira Fora Stocks, els clients obtenien la pols holi per poder participar a la festa.
L’esdeveniment estava organitzat per l’associació de comerciants i professionals de Centre Vila per cloure una jornada dedicada a la fira Fora Stocks, que tancava ahir la temporada d’estiu i la campanya de rebaixes. Durant tot el dia, les botigues i professionals van tenir les seves parades instal·lades a la rambla amb els productes que quedaven de la temporada a preus molt rebaixats.

La vicepresidenta de Centre Vila, Marta Vivas, explicava que la temporada ha anat força bé.

Durant la fira, els associats a Centre Vila també van aprofitar per fidelitzar els seus clients i promoure l’ús de la targeta de l’associació, que proporciona avantatges i premis.

La festa holi que cloïa la jornada de la fira Fora Stocks formava part del compromís de Centre Vila amb la festa major de Vilafranca, refermant la implicació dels comerciants amb la tasca dels administradors.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: