Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un home de 76 anys ha quedat ferit greu a causa d’una deflagració per una fuita de gas butà a Pontons

Segons l’últim informe mèdic està greu però estable. La deflagració s’ha produït a l’entorn de la mitjanit al número 3 de la Plaça de la Vila, en ple centre del nucli de Pontons. A la casa només hi havia una persona, un home de 76 anys que ha quedat ferit greu amb cremades al 23% i que està ingressat a l’hospital de la Vall d’Hebron.

A conseqüència de l’incident, ha caigut part de la teulada sobre el primer pis d’aquest habitatge que consta de planta baixa més dues plantes. L’habitatge contigu, que forma part del mateix edifici, era buit en el moment de la deflagració.

Aquest matí, a l’espera que arribés la policia científica per discernir les causes de la deflagració, tant els bombers com tècnics municipals han confirmat que l’estructura de la casa no està malmesa. Així ho confirmava l’alcalde del municipi Lluís Caldentey.

L’home ferit ha estat rescatat per veïns del poble, que l’han tret de les runes conscient. L’Eduard Rosell i dos veïns més han estat els primers en actuar.

Els Bombers de la Generalitat rebien l’alerta de l’incident pocs minuts després de la mitjanit i confirmaven poc després que l’origen de la deflagració era una fuita de gas butà. En l’accident han intervingut sis dotacions de bombers i dues del cos de mossos d’esquadra.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: