Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un casteller invident de la Colla Jove de Vilafranca vendrà participacions del Sorteig de Nadal durant la Festa Major

Xavi Figueras és un membre de la Colla Jove que lluita per aconseguir diners per operar-se els ulls i poder recuperar la visió. És per això que, un any més, durant la Festa Major de Vilafranca, posarà a la venda algunes butlletes pel Sorteig de Nadal de la Loteria Nacional. Xavi Figueras aprofitarà la presència [...]

Xavi Figueras és un membre de la Colla Jove que lluita per aconseguir diners per operar-se els ulls i poder recuperar la visió. És per això que, un any més, durant la Festa Major de Vilafranca, posarà a la venda algunes butlletes pel Sorteig de Nadal de la Loteria Nacional.

Xavi Figueras aprofitarà la presència de components de diferents colles castelleres a la vila, sobretot el dia de Sant Fèlix, per aconseguir recollir fons. Les participacions es podran comprar durant tota la Festa Major al propi Xavi Figueras, a diversos membres de la Colla Jove i a Cal Peitabí, el local de la colla vilafranquina.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: