Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un any més el concert d’Inxa porta les millors formacions de gralla i mitja cobla a la Festa Major de Vilafranca

La plaça de Sant Joan va acollir la tarda del dia 29 el tradicional concert d’inxa en que els grups de grallers i les mitges cobles que aquests dies participen de la Festa Major ofereixen un concert que permet gaudir d’algunes de les millors formacions del moment.

El concert l’organitza la Coordinadora de Grallers de Vilafranca, i com remarca el seu president, en Jordi Mestres, és ja un concert de referència.

Mestres recordava també, tot just abans de començar el concert, que els grups preparen a consciència la seva participació. Es tracta d’un format diferent al que és habitual, en cercaviles, processons i acompanyant els diferents balls; i el públic que es troba a la plaça és també un públic entès.

 

El concert va començar pràcticament un quart d’hora més tard del que marcava el programa, ja que les màquines van haver de netejar les places i espais pròxims després que els castells acabessin passades les 5 de la tarda. El primer dels grups sonava així, amb alguna de les màquines encara netejant les places.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: