Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Tornar a descarregar l’escala d’11 i fer dues piràmides drets simultànies són els grans objectius dels Falcons per la Festa Major

Aquest dimecres a la nit els Falcons de Vilafranca han fet el darrer assaig de Festa Major. En aquest cas fora del seu local. Primer a la plaça Jaume I, davant del Palau Baltà, i desprès a la plaça de la Vila.

L’assaig ha servit per acabar de quadrar les estructures de figures tan importants com per exemple la pira 6/6. Finalment els vilafranquins han optat per descartar la impressionant pira 7/6 que van carregar l’any passat per primera vegada a la història.
Un problema a l’assaig ha fet optar per descartar-la, com explica el cap de la tècnica dels Falcons, Oriol Bové.

Els Falcons no rebaixen però els seus objectius, desprès d’un estiu molt bo, en el que han descarregat moltes pires 6/6.
Els objectius pel 31 d’agost passen per portar a plaça l’escala d’11.
Una altra fita destacada que s’han marcat per aquesta Festa Major és fer, per primera vegada a la història, dues piràmides drets de 5 simultànies, estructura que en l’assaig d’aquest dimecres van demostrar que tenen al seu abast. Els Falcons també tenen previst intentar el pilar de sis aixecat per sota el dia de Sant Fèlix.

D’altra banda l’Oriol Bové ha explicat que a la festa major dels petits els Falcons han optat per continuar sortint en la cercavila de la tarda, enlloc de la proposta que se’ls va fer arribar dels del Consell de la Festa Major, d’actuar al migdia junt amb les colles castelleres.
Els Falcons insisteixen en diferenciar-se dels castells.

L’assaig falconer d’aquest dimecres ha permès veure que la colla disposa de prou gent i amb bon nivell per oferir unes grans actuacions per la Festa Major.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: