Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Resonance i Orange Broek són algunes de les primeres confirmacions de l’Electrovinyes

El Festival de música electrònica i experimental es celebrarà del 21 al 23 d’agost a l’espai Muntanya de Sant Jaume de Vilafranca. L’organització ha donat a conèixer els primers artistes que participaran a l’edició d’enguany. Resonance és un músic i productor que oferirà una de les actuacions més esperades del festival. És un experimentador sonor, [...]

El Festival de música electrònica i experimental es celebrarà del 21 al 23 d’agost a l’espai Muntanya de Sant Jaume de Vilafranca. L’organització ha donat a conèixer els primers artistes que participaran a l’edició d’enguany.

Resonance és un músic i productor que oferirà una de les actuacions més esperades del festival. És un experimentador sonor, molt respectat en el panorama electrònic espanyol, un artista que evoluciona amb clara fixació per l’electrònica orientada a la pista de ball. També s’ha confirmat la presència del duet Orange Broek, format per Pere Jurado i Arnau. Aquest és un conjunt nou de l’escena electrònica catalana, però que ha despertat la curiositat del sector.

El segon Electrovinyes també comptarà amb l’actuació de Turing Tarpit, Nühn i Timpahn.

L’Electrovinyes segueix el format de l’any passat amb l’entrada lliure i actuacions de taquilla inversa amb el conegut, ‘paga el que et sembli’. El festival té l’objectiu de donar a conèixer els nous descobriments musicals i, en les properes setmanes, confirmaran noves incorporacions al cartell del festival.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: