Dijous, 20 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Quima Ricart i Antònia Bonell publiquen un nou conte emmarcat amb la Festa Major

“En Fèlix no vol baixar!” és el títol d’aquest nou volum que ja està a la venda a la majoria de llibreries de Vilafranca.

El llibre es presentarà públicament el proper dijous 20 d’agost al pati de Cal Figarot a dos quarts de vuit de la tarda per part de les autores Antònia Bonell i Quima Ricart.
Després de publicar el conte Festa Major, del que aquest maig se n’ha editat una segona edició actualitzada amb Edicions i Propostes Culturals Andana, ara les autores presenten el primer conte de la col·lecció de La Colla Espardenya, editat per Quimantó és Festa Major !.
Es tracta d’un conte d’aventures emmarcat a la Festa Major. En aquest cas comparteixen el protagonisme, els gegants i en Fèlix, un petit hàmster. El conte està escrit en lletra de pal i en lletra lligada, per facilitar la lectura als més menuts de la casa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: