Dilluns, 22 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Per primera vegada Penedès TV oferirà en directe les diades castelleres de La Bisbal i l’Arboç

Ràdio Vilafranca i Penedès TV continuen mantenint una aposta clara per la informació del món casteller, com han estat fent sempre.

En aquest sentit, i per primera vegada, aquest mes d’agost s’oferiran en directe també per televisió dues diades tradicionals de la zona del Penedès com són les de les festes majors de La Bisbal, aquest proper dissabte 15 d’agost, i de l’Arboç el diumenge 23 d’agost. Totes dues amb locució del cronista Per Ribes. Les diades es podran escoltar a la sintonia de Ràdio Vilafranca, com s’ha fet des de fa molts anys però, a més i com a novetat, es podran veure també en directe a les pantalles de Penedès TV.
La diada de la Bisbal té l’al·licient enguany del retorn dels Castellers de Vilafranca que no actuaven en aquesta plaça des de l’any 2010. La transmissió començarà a la una del migdia i Penedès TV també remetrà el mateix dissabte la diada en diferit a les set de la tarda i a les onze de la nit.
Els castellers de Vilafranca també participaran a la Diada de Festa major de l’Arboç el diumenge 23 d’agost. Diada que començarà a la una del migdia i que es podrà seguir en directe tan per Ràdio Vilafranca com per Penedès TV. També es podrà veure una repetició de la diada el mateix diumenge a les cinc de la tarda i a dos quarts de nou del vespre.
D’altra banda recordem també que l’emissora municipal de Vilafranca i Penedès TV faran, com sempre, un seguiment dels principals actes de la Festa Major de Vilafranca i oferiran en directe les tres diades castelleres de Festa Major, la diada de vigília del 29 d’agost, la diada de Sant Fèlix i la diada de Sant Ramon.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: