Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Òmnium Alt Penedès amplia les sessions del taller de Ball Folk aquest agost

L’entitat cultural catalana farà la primera ballada avui a Font-rubí, coincidint amb l’inici de la Festa Major d’aquest municipi. Òmnium Alt Penedès ampliarà aquest any les sessions del tradicional taller de Ball Folk, que en les darreres edicions han estat una cita concorreguda els dijous previs a la Festa Major de Vilafranca. El taller començarà [...]

L’entitat cultural catalana farà la primera ballada avui a Font-rubí, coincidint amb l’inici de la Festa Major d’aquest municipi. Òmnium Alt Penedès ampliarà aquest any les sessions del tradicional taller de Ball Folk, que en les darreres edicions han estat una cita concorreguda els dijous previs a la Festa Major de Vilafranca.

El taller començarà avui a dos quarts de nou del vespre al Centre Recreatiu La Cooperativa de Font-rubí. El taller continuarà a Vilafranca el dijous 13 i 20 d’agost a partir de les nou del vespre al pati de l’escola Cristòfor Mestre. L’activitat és gratuïta i l’entrada és lliure a tothom.

El públic que s’hi aplega habitualment és més heterogeni i nombrés; l’any passat aquest taller va comptar amb uns 90 participants.

Ricard Serra, Núria Rafecas i Mònica Calaf són les persones que imparteixen aquest taller en què es recorda el més bàsic sobre la dansa tradicional i popular de casa nostra.

El Taller de Ball Folk acabarà amb la ballada final el dissabte 5 de setembre a les set de la tarda a la Plaça Sant Joan de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: