Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Magí Sol ha tornat a cantar el solo dels goigs a Sant Fèlix

Magí Sol és, sens dubte, el cantant més veterà dels goigs a Sant Fèlix. Els ha cantat 60 anys.

Va començar quan tenia 17 anys i ara en té 87. Just quan portava 58 anys cantant-los el van operar i ho va haver de deixar, però posteriorment va recuperar la tradició. Ara fa cinc anys, però, ho va haver de deixar per motius familiars, i aquest any, amb la insistència del director Jordi Gonzàlez i del cantant del solo, Joan Parellada, hi ha tornat. Aquest dijous al vespre ell va ser l’encarregat del solo.

Magí Sol diu que tornar a cantar el solo dels goigs l’ha fet rejovenir.

Està molt agraït al Jordi Gonzàlez i al Joan Parellada i als seus familiars que l’han engrescat a tornar-hi. Reconeix que tot plegat li ha fet molta il·lusió.

Magí Sol té dificultats físiques per pujar dalt de l’altar que s’han pogut salvar amb l’ajut de la resta dels cantaires i en el moment de cantar el solo s’ha alçat repenjant-se a l’altar de la basílica de Santa Maria.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: