Dimecres, 10 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’humor marcarà la temporada d’espectacles 2015/2016 del Casal

Carlos Latre amb In Live, la comèdia Pèls Pels, el Fer riure és un art de Joan Pera o l’espectacle Lo mejor de Pepe Rubianes marquen una temporada d’espectacles en què l’humor serà el màxim protagonista.

Els responsables del Casal van presentar dimecres davant d’un centenar de socis de l’entitat les novetats de la que ja és la setena programació estable en un acte que l’any passat, quan es va fer per primer cop, s’havia adreçat únicament als abonats. A través d’un joc d’endevinalles, els assistents van anar posant nom i cognoms als espectacles.
Aquesta setena temporada compta de moment amb una quinzena de propostes: set de teatre, set de música i una de màgia. Des del Casal volen aconseguir amb la programació 2015/2016 arribar als 10.000 espectadors.

A banda dels espectacles més caracteritzats per l’humor, en l’apartat teatral destaquen l’obra de Jordi Casanovas Idiota, amb Ramon Madaula i Anna Sahún, o el musical Somriures i llàgrimes; i, en el musical, l’actuació de Marina Rossell cantant Moustaki, Albert Guinovart i el quintet BVocal, que repeteix després de ser la sensació de la temporada passada amb l’espectacle A Cappella Christmas. L’espectacle de màgia serà el retorn del Mag Lari al gran format, amb la proposta Ozom, que s’estrenarà a Barcelona a la tardor. El gerent del Casal, Salvador Casals, explicava que el tarannà de la programació busca la diversitat i arribar a tothom.

La programació incorporarà noves propostes a mesura que passin els mesos per acabar de tancar-se. Tota la informació sobre els espectacles i la venda d’entrades i abonaments es pot trobar adreçant-se a les oficines de l’entitat i, aviat, a la seva pàgina web www.casal.org.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: