Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Estival ha comptat amb més de 3.000 assistents

El festival de música d’estiu Estival de Vilafranca, un dels actes centrals de la Capital de la Cultura Catalana 2015, ha tancat la seva primera edició amb unes sensacions molt positives tant pel nombre de públic assistent, que els organitzadors situen al voltant de les 3.000 persones, com per part dels músics, que n’han destacat la “bona acollida de la gent” i l’entorn en el qual han ofert els concerts.

Des de divendres fins al diumenge han visitat Vilafranca alguns dels principals noms de l’escena de la música catalana contemporània com Sanjosex, Roger Mas, Pau Vallvé, la Fundación Tony Manero o The Gramophone All Stars Big Band amb Judit Neddermann.
El regidor de Cultura Raimon Gusi ha qualificat l’Estival com tot un èxit.

Gusi també ha volgut demanar excuses per possibles molèsties, sobretot al veïnat, però remarcava que han volgut fer el festival en espais cèntrics i emblemàtics i en horaris raonables.

El regidor ha apuntat que Vilafranca se seguirà movent en la línia d’europeïtzar els horaris, també en l’àmbit cultural.

Sobre si hi haurà o no una nova edició de l’Estival l’any que ve, Gusi ha explicat que cal fer un balanç en profunditat i plantejar si el format, les dates i el lloc són els adequats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: